Ut och skritta!

Ska ut och skritta Larre snart, det blir nog lagom efter hoppträningen igår! Mamma får följa med på Blondis! :)


Hoppträning

Igår hopptränade jag hemma på gräsbanan för Camilla, Larko skötte sig riktigt fint, trots att det nästan blåste full storm.

Vi hoppade lite först på voltspår och sedan lite olika linjer, en liten bana och avslutade med att bygga upp en trippelbarr. (Det blev inte klipp från alla övningar, eftersom Movie Maker krånglar! :[ )

Jobbade mycket på att jag skulle kunna ha en jämn och fin galopp, så att det inte blev så mycket av och på hela tiden. Det gick riktigt bra i slutet! :D och Larko skötte sig utmärkt! Det märks att han inte har ont längre! :)

Nu ska vi snart ut på Pay and Jump och sen blir det riktiga tävlingar igen! :)









Vägen till det sista hindret blev ju inte riktigt bra ;)

Uteritt

Red ut med båda hästarna idag, mamma red Blondan och jag Larko såklart! ;)

Red den vanliga rundan, det är blandning mellan grusväg och skog och fy tusan vad mycket bromsar och skit det var i skogen, vi fcik trava på ordentligt, särskilt Blondie blir så himla störd av alla flugor!

Men förutom flugorna så gick det bra, pigga och glada var båda :)


Hoppning

Idag fick båda hästarna gå på gräsbanan igen. Hoppade Larko en liten serie också. Han skötte sig jättebra, han klonkade dock i oxer-bommen några gånger, men jag tror också det var lite för att övningen stod i nedförsbacke. Men han kändes väldigt fin och hoppade jättebra! :)

Här kommer en liten film! :)



Hoppade inte Blondie ngn serie utan bara några små hinder, max 80 cm. Trimmade mer lite dressyr på henne, det kan hon behöva ;) Trots att det var mycket bromsar så gick hon fint! :)


Samma ställe som jag red idag, gräsbanan, fast mitt i vintern!

Filmer

Eftersom uppdateringen har varit så himla usel så tänkte jag bjuda på två filmer ;)

Första filmen är från en hopptäningen med Blondie, tror det var i mitten av juni, kommer inte ihåg så mycket mer än att det var sjukt varmt i ridhuset! ;)



Andra klippet är på Larko, vi hoppar lite hemma, inte så högt och mest kontrollövningar så att han ska komma igång ordentigt efter hans behandlingar i rygg och ben! Det är från i fredags :)


12 juli 2010

Gud vad varmt det var idag! Longerade båda hästarna en 20 minuter idag i paddocken. Larko vet vad han ska göra, han gick jättefint! Blondie blir lätt lite stressad med inspänningarna, men hon gick helt okej framåt slutet!

Imorgon blir det hoppning med båda hästarna :)

Bilden är ifrån förra söndagen, inte så bra bild, men mamma ville ha med mitt knall-oranga schabrak som jag köpte på Falsterbo ;)



RSS 2.0