Dålig uppdatering!

Vet att uppdateringen har varit superdålig! :/ Men jag tänkte iaf bjuda på lite filmer från de två senaste hoppträningarna med Larko :) Tyvärr kommer uppdatering vara dålig i en vecka till eftersom jag åker iväg för att åka skidor nu på sportlovet. =) 
Det får bli lite olika klipp, eftersom min Movie Maker krånglar! :(

Detta var hoppträningen som var sist. Vi hoppade en rolig, men svår serie, då det var väldigt korta avstånd i den. Men jag måste säga att Larko höll koll på sina stora kropp väldigt bra ;)
Vi hoppade även en oxer-oxer kombination och lite på serpentinlinjen :)





Hoppträningen får två veckor sedan gick väl också bra. Dock var Larko som en tickande bomb hela tiden och tittig som fasen i hörnen, men det gick väl ;)
Banan vi hoppad var också svår, för hindrena kom otroligt snabbt. Men allt som allt gick det väl bra :)




Uteritt

Var bara ut och skrittade Larko och Blondie i ca 30 min igår, eftersom att båda hade rört på sig ordentligt dagen före :)

 Nu ska jag ut och rida :)

En bild från prisutdelningen i Stävie i höstas :)


Tävling!

Var somsag ute och tävlad med Blondie i helgen, vi hoppade en LC. Hon var vääääldigt pigg och tyckte det var superkul! Tyvärr rev vi ett hinder i omhoppningen, kom lite nära som ni ser på filmen. (Om nu filmen funkar, det har varit lite krångligt med den). Men somsagt, Blondan tyckte det var superkul och det var trots allt första tävlingen på året ;)

 


Efter tävlingen körde vi ner Larko till ridhuset. Hoppade några småhinder där också, och han skötte sig super! :) Det blev ingen filming på det heller, men på tisdag på hoppträningen, då SKA kameran med! ;)

 


Hoppträning!

Idag lyckades vi äntligen köra till ridhuset och hoppträna :)

Jag red på Kimblewicket idag igen och han gick riktigt bra på det. Måste bara se till så att han inte blir lång och dragig, utan att jag verkligen har honom mellan hand och skänkel.

Vi värmde upp med lite tempoväxlingar, och Larko skötte sig bra och tittade inte på allt som stod i hörnorna som han brukar ;)

Sedan hoppde vi bana, vilket gick jättebra! :) Vi fokuserade på att jag skulle sitta i sadlen ordentligt och på med benen! Jag menar, hur svårt kan det egentligen va?  ;) Men idag funkade det super och Larko hoppade väldigt mjukt och runt :)

Tyvärr blev det ingen film för mamma råkade glömma kameran hemma. Men nästa gång ska det verkligen filmas! =)

En tråkig sak är att tävlingen i helgen i Trelleborg (dit jag skulle åka med Larko) är inställda, pga. av vädret. Men det kommer väl fler tävlingar, det brukar inte var så ont om dom här nere i Skåne ;)


Snöridning

Hann inte uppdatera igår, men det blev iallafall så att jag red båda hästarna i paddocken. Fick skotta upp ett spår, för det var alldels för djupt annars.

Larko skötte sig superbra och var riktigt snäll och trevlig ;) Blondan var också helt okej, dock ville hon springa ifrån mig lite när det blev alldeles för jobbigt. Men hon gick fint i det stora hela =)


Gammal bild från en hoppträning.

SNÖ!

Fy fan för all snö säger jag bara! Igår så åkte vi ut för att ta in hästarna och sen kom vi inte hem igen! Vi körde fast två meter från uppfarten, trots fyrhjulsdrift och jeep! :S Så vi fick övernatta på Sjöstorp.
Men imorse var vägen plogad så vi behövde "bara" skotta uppfarten, det tog typ 30 min, men nu är jag iaf hemma ;)

Kunde då inte rida igår då som ni förstår, jag skulle egentligen hopptränat med Larko, men det blev inget med det. Ska hoppa på torsdag nu istället =)

I förrgår red jag iaf i snön i paddocken med Larko och mamma red Blondie. Det funkade jättebra att rida där :)

Ska se om jag lyckas rida idag, vi kan inte ta oss till ridhuset, så isåfall får jag ta och rida i paddocken ;)


RSS 2.0