Pay and Jump och snöritt

Idag var vi först på Pay And Jump med Larko i Flyinge. Vi bestämde oss i sista sekund ifall vi skulle åka eller inte, eftersom det snöade så himla mycket!

Väl i Flyinge var det KAOS! Alla kom försent, men alla skulle hoppa ändå, så det blev extremt klyddig i startlistorna, men iaf, tillsist fick jag starta! :)

Larko var jätteduktig, hoppade riktigt fint, och allt gick finemang tills ett hinder då jag gjorde ett av mina klassiska misstag, dvs, såg att distansen var lite lång och i istället för att sitta tillbaka och på med benen så reste jag mig lite upp och red sjukt dåligt, så det blev en förbispringning, men sen blev jag arg på mig själv och då gick det ;)
Bra att jag fick tävlingsträna en gång innan tävlingen i helgen :)

Två-tre veckor gammal bild på Larko i ridhuset!


Sedan red jag somsagt Blondan i snön ute på ängen bakom huset. Det snöade fortfarande riktigt mycket, så bilderna blev väldigt snöiga ;) Men hon var iaf jättepigg och jag tror verkligen hon hade skoj! :D





Hade vita ridbyxor på mig när jag red Blondie eftersom jag hade dom på Pay and Jumpen ;)

Ridhuset med Larko

Idag körde vi ner Larko till ridhuset, så att jag kunde rida igenom honom ordentligt där :)

Han skötte sig jättebra, dock var han lite rädd för grejorna i hörnen, men så är det ju alltid med honom ;)
red på Kimblewickbettet för första gången, och Larko verkade gilla det :) Det funkade bra iaf. Gjorde lite öppna och sidvärtsrörelser med honom, och lite kontrollövningar.
Mamma tog lite bilder, men dom blev inte jättebra, men jag laddar upp några iaf.

Lilla Blondie fick vila idag.






Mina hästar

Jag har en storhäst (Larko) och en ponny (Blondie) som jag framförallt tävlar i hoppning med.

Larko G

Larko är min första storhäst, ha haft honom i snart 2 år, han är 173, ganska stor med andra ord, och han är en mycket speciell herre med egen vilja, dock är han väldigt charmig, och det är väl det som gör att man nästan alltid kan förlåta honom om han hittar på något skit ;)

Han är en tysk import, f. 1996 (Hannoveraner, e. Landsieger, ue. Ansas). Jag har bara tävlat honom upp till 110 än, men förhoppningsvis blir det iaf upp till 120 iår :) I tyskland har han tidigare gått 140, men mitt långsiktiga mål är att tävla 130 med honom :)





Blondie

Är min lilla ponny som jag fortfarande har kvar, eftersom hon är så speciell, så vi vill inte sälja henne ;)
Hon är född 1993 (alltså samma år som jag ;) ), importerad från Irland och jag har haft henne snart i fyra år. Tyvärr blev jag lång väldigt snabbt, så jag hann inte tävla henne så högt i hoppningen som jag egentligen ville, men vi har tävlat upp till Reg. LB.

Nu på äldre dar tävlar vi lite LC:er eftersom både hon och jag tyker det är så himla kul, men vi har också startat lite fälttävlan, vilket hon tycke är toppen! :) Målet är väl att försöka starta en Lätt fältvävlan med henne :)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0